Snabba och roliga spel

Det är inte alltid man har några timmar över att sätta sig ned och riktigt fördjupa sig i spel som Witcher 3, ett MMO som World of WarCraft, ett Final Fantasy-spel eller något liknande. Ibland kanske man har en halvtimme över innan det är dags att göra något men man känner ändå för att spela ett spel. Vad vänder man sig till då? Här kommer några förslag:

Mobilspel

Ett av de bästa plattformarna för spel man kan plocka upp när som helst och spendera lite tid med är så klart mobilspelen. En stor majoritet av dessa är designade just för att kunna spelas i korta sträckor, läggas ned och tas upp igen senare utan att känna att man inte har någon aning om vad som pågår. Sväng bara in på Google Play eller iTunes och gå igenom ett enormt bibliotek av spel.

Spelautomater

Inget annat spel är dock så snabbt som spelautomater. En omgång på en av dessa spelas ju tekniskt sett på bara några sekunder, med lite extra tid för eventuella bonusspel. På så sätt är dessa spel man kan vända sig till även när man bara har några minuter över och känner för att spela. Dessa finns på väldigt många olika sajter idag och ett ställe som kan hjälpa en att hitta detta stora utbud är Casino Brawl.

Hearthstone

Lider man inte fullt så stor tidsbrist som bara några minuter är det digitala kortspelet Hearthstone något som har lockat till sig många spelare under åren.  Det är väldigt lätt att lära sig men desto svårare att bemästra, precis som ett bra spel bör vara. Att spela igenom en match tar inte lång tid, men ett varningens ord är att det är svårt att hålla sig från att starta nästa match direkt efter.

Battlerite

För dem som gillar lite mer action i sina korta spel kan Batlerite vara ett utmärkt spel att prova på. Detta är en arena brawler där varje match är över på max 10-15 minuter. Ibland mycket snabbare beroende på hur bra/dåligt det går för en. Man spelar antingen 2v2 eller 3v3 och det är helt och håller pvp.