Händelserikt i spelvärlden runt halloween

Den 31:a denna månad är det återigen dags för den skrämmande och spöklika högtiden halloween, som på kort tid kommit att bli något av en svenskfavorit för folk i alla möjliga åldrar. Högtiden är inte minst populär bland gejmers – då alla spelutvecklare årligen brukar bjuda på en hel del digitala godsaker under denna period på året!

Högtiden halloween är något som bjuder på en hel del skoj för den som har åtminstone en gnutta av sitt barnasinne kvar och är en högtid som uppskattas stort av väldigt många gejmers. Det är nämligen vanligt att många spelutvecklare tar väl tillvara på denna tid på året och bjuder sina spelare på en rad digitala godsaker som inte är tillgängliga vid något annat tillfälle på året.

Detta gör att många spenderar en hel del tid på att låsa upp en massa unikt innehåll och har väldigt roligt med resten av spelcommunityn samtidigt som detta sker. Ofta delar man också med sig av allt nytt som man lyckats lägga vantarna på och det är helt enkelt bara en väldigt trevlig och god stämning i luften. De spelutvecklare som först inte fattat grejen brukar också ofta haka på året därpå, då det är väldigt tydligt att detta är något som uppskattas rejält av spelarna.

Detta förekommer faktiskt också inom casino världen, vars spel blir allt mer underhållande och lika spel av annat slag. Här lanserar dock spelbolagen istället nya bonuserbjudan att ta del av, vilket gör att man kan spela betydligt mer för samma peng under denna period. Ja, hur man än vänder och vrider på det hela så står det helt klart att halloween är något som klart uppskattas av väldigt många gejmers, inte minst när de kommer till dom som också gillar cosplay, något som är väldigt nära besläktat med gamingkulturen.

Det ger en till och med en bra chans att visa upp sina kreationer för allmänheten, då det är allt annat än ovanligt att klä ut sig under halloween, som du säkert redan känner till! Här på N-forum.se så kan vi inte säga annat än att vi älskar halloween och att vi kommer lägga bra många timmar på att försöka skaffa oss lite nya skins och annat smått och gått under de kommande dagarna. Hur kul som helst tycker vi och jag antar att många av er läsare håller med oss om detta!